Färila Plåt & Vent Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556610-1068 är organisationsnummer för verksamheten Färila Plåt & Vent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färila Plåt & Vent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Färila Plåt & Vent Aktiebolag finns i.

Färila Plåt & Vent Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-05-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Färila Plåt & Vent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

Färila Plåt & Vent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Färila Plåt & Vent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Färila Plåt & Vent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0651-20267 eller genom brev på följande adress:
Sorrov. 14, 820 41, Färila

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färila Plåt & Vent Aktiebolag och det är Kämpe, Ulf Eddie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öst, Lars Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gerd Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Norin Öst, Naimie Agneta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor