Olle Fack AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom kommunikation, ledarskap, organisationsutveckling, events, turism, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olle Fack AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Olle Fack AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2001-12-05 så skapades Olle Fack AB och företaget är har F-skattsedel Olle Fack AB har haft det sedan 2002-04-02.

Olle Fack AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-02

556618-7232 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Olle Fack AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Olle Fack AB så går det att nå dem via telefon på 070-8203174 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olle Fack AB är Fack, Olle Nils Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fack, Mats Arne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Kent Niklas som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .