Nya FABV i Järvsö AB

Gävleborgs län

Information

Nya FABV i Järvsö AB är ett bolag som finns i Ljusdal. I Nya FABV i Järvsö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norling, Leif Åke som är född 1952 och har titeln VD, Norling, Leif Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåhlander, Eva Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nygren, Hans Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nya FABV i Järvsö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya FABV i Järvsö AB på telefon 0651-769244.

Bolaget skall driva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt uthyrningsverksamhet av lokaler och konsultuppdrag inom ledarskap samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya FABV i Järvsö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nya FABV i Järvsö AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nya FABV i Järvsö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-11 och Nya FABV i Järvsö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya FABV i Järvsö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nya FABV i Järvsö AB har 556620-4383 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.