Ernst Anderssons Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva anläggnings-, special- och vägtransporter av gods, uthyrning av lastbil med förare, schakt-, grävning- och planeringsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ernst Anderssons Åkeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Ernst Anderssons Åkeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2002-05-07 så skapades Ernst Anderssons Åkeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Ernst Anderssons Åkeri AB har haft det sedan 2002-05-29.

Ernst Anderssons Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-05-29

556627-7330 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusdal.

Just nu är Ernst Anderssons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ernst Anderssons Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0651-40808 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ernst Anderssons Åkeri AB är Andersson, Ernst Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Frosth, Elsa Inger Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .