TEMPIX AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och TEMPIX AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och TEMPIX AB är ett av dem. Statusen för TEMPIX AB är att Bolaget är aktivt.

TEMPIX AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-06-12. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som TEMPIX AB ska trivas.

TEMPIX AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-21. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utveckla, tillverka och marknadsföra temperaturindikatorer och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TEMPIX AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-21.

Idag är TEMPIX AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med TEMPIX AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6060120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Norrby, Rolf Henry -Nygårdh, Mats Göran Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med TEMPIX AB är Nygårdh, Mats Göran som är född 1958 och har titeln VD, Nygårdh, Mats Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvarsson, Jon Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norrby, Rolf Henry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsman, Jan-Axel Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Cristen Thomas Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotLarsson, Hans Birger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

TEMPIX AB har 556628-5036 som sitt organisationsnummer.