Ljusdals Smide AB

Gävleborgs län

Information

556628-5317 är organisationsnummer för bolaget Ljusdals Smide AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusdals Smide AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Ljusdals Smide AB finns i.

Ljusdals Smide AB har varit registrerat sedan 2002-06-01 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusdals Smide AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-26.

Ljusdals Smide AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljusdals Smide AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ljusdals Smide AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-12052 eller genom brev på följande adress:
Bränta Färilav. 43, 827 94, Ljusdal

Bolaget skall bedriva smides- och mekanisk verkstadsrörelse, tillverka fordonstillbehör och containrar, reparationer av skogs- och entreprenadmaskiner, legoarbeten inom mekanisk verkstads- industri samt bedriva värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusdals Smide AB och det är Wallberg, Lars Patric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallberg, Ewa Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,