Ljusdals Bowling AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Ljusdals Bowling AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ljusdals Bowling AB är ett av dem. Statusen för Ljusdals Bowling AB är att Bolaget är aktivt.

Ljusdals Bowling AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-20. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ljusdals Bowling AB ska trivas.

Ljusdals Bowling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva drift av sportanläggning, restaurangverksamhet och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljusdals Bowling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är Ljusdals Bowling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Ljusdals Bowling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2526272.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ljusdals Bowling AB är Brovall, Åke Lars-Göran som är född 1960 och har titeln VD, Brovall, Åke Lars-Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Brovall, Lena Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Ljusdals Bowling AB har 556630-9208 som sitt organisationsnummer.