AB Fastighet o Rekreation i Järvsö

Gävleborgs län

Information

556637-2610 är organisationsnummer för bolaget AB Fastighet o Rekreation i Järvsö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Fastighet o Rekreation i Järvsö är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som AB Fastighet o Rekreation i Järvsö finns i.

AB Fastighet o Rekreation i Järvsö har varit registrerat sedan 2002-12-09 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Fastighet o Rekreation i Järvsö så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AB Fastighet o Rekreation i Järvsö är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Fastighet o Rekreation i Järvsö är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med AB Fastighet o Rekreation i Järvsö så kan ni göra det på telefon genom 0651-711801 eller genom brev på följande adress:
Rossla Skålbov. 84, 820 40, Järvsö

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, hotell och restaurangverksamhet, fritids-, rekreations- och turismverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Fastighet o Rekreation i Järvsö och det är Carblom, Karl Olof Håkan som är född 1957 och har titeln VD, Carblom, Karl Olof Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ouchterlony, Ossian Mauritz Ein.Son som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Håkan Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor