Klivet i Ljusdal AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva eftervård, utbildning, konsultationer för ungdomar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klivet i Ljusdal AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Klivet i Ljusdal AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2003-03-24 så skapades Klivet i Ljusdal AB och verksamheten är har F-skattsedel Klivet i Ljusdal AB har haft det sedan 2003-04-18.

556641-3406 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusdal.

Just nu är Klivet i Ljusdal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Klivet i Ljusdal AB så går det att nå dem via telefon på 0651-769244 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klivet i Ljusdal AB är Nygren, Hans Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Nygren, Hans Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåhlander, Eva Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norling, Leif Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.