N & K Frakt AB

Gävleborgs län

Information

N & K Frakt AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där N & K Frakt AB finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. N & K Frakt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket N & K Frakt AB har haft sedan 2003-09-25. N & K Frakt AB har funnits sedan och 2003-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till N & K Frakt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hybov. 19, 827 35, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0651-12562.

Ljusdal arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är N & K Frakt AB Privat, ej börsnoterat.

N & K Frakt AB har idag 556641-5534 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för N & K Frakt AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I N & K Frakt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Hans Birger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Krans, Sune Robert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Leif Arnold som är född 1957 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln RevisorAktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .