Städbolaget Roslagen AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva allt inom bygg. såsom ombyggnationer, entreprenadarbeten, fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Städbolaget Roslagen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Städbolaget Roslagen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2003-05-13 så skapades Städbolaget Roslagen AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556643-3719 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Städbolaget Roslagen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Städbolaget Roslagen AB så går det att nå dem via telefon på 08-54066054 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Städbolaget Roslagen AB är Andersson, Lillemor Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Lillan Ann-Margret som är född 1967 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .