Rio-Torgets Pizzeria AB

Gävleborgs län

Information

Rio-Torgets Pizzeria AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Rio-Torgets Pizzeria AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rio-Torgets Pizzeria AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-10-16.

Rio-Torgets Pizzeria AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-09-23. Men sedan 2003-10-16 så har Rio-Torgets Pizzeria AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järnvägsg. 56, 821 43, Bollnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rio-Torgets Pizzeria AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-12585.

Ljusdal arbetar för att verksamheter som Rio-Torgets Pizzeria AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rio-Torgets Pizzeria AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva restaurang- och pizzeriaverksamhet. Äga och förvalta lös och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rio-Torgets Pizzeria AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rio-Torgets Pizzeria AB och det är följande personer, Yurt, Asef som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Yurt, Emine som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rio-Torgets Pizzeria AB är 556648-7129.