Skyttners Cykel Sport & Fritid AB

Gävleborgs län

Information

I Ljusdal finns det ett Aktiebolag som heter Skyttners Cykel Sport & Fritid AB. Det finns flera verksamheter som liknar Skyttners Cykel Sport & Fritid AB i Gävleborgs län. Ljusdal är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skyttners Cykel Sport & Fritid AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-31 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2004-04-14 så har Skyttners Cykel Sport & Fritid AB varit registrerat och sedan 2005-03-31 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skyttners Cykel Sport & Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Skyttners Cykel Sport & Fritid AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bagargränd 16, 827 32, Ljusdal. Vi ni istället prata med Skyttners Cykel Sport & Fritid AB så kan ni göra det på 070-3296920.

Bolaget ska bedriva handel med produkter inom områdena sport, cykel och fritidsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Skyttner, Olov Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Britt Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Skyttners Cykel Sport & Fritid AB har 556659-8354 som sitt organisationsnummer.