Håkan Collin Värme & Sanitet AB

Gävleborgs län

Information

Håkan Collin Värme & Sanitet AB är ett företag som finns i Ljusdal. I Håkan Collin Värme & Sanitet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Collin, Lars Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Collin, Lars Tony som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkan Collin Värme & Sanitet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håkan Collin Värme & Sanitet AB på telefon 070-3496693.

Bolaget skall bedriva VVS-arbeten och installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Håkan Collin Värme & Sanitet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Håkan Collin Värme & Sanitet AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Håkan Collin Värme & Sanitet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Håkan Collin Värme & Sanitet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkan Collin Värme & Sanitet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Håkan Collin Värme & Sanitet AB har 556661-7600 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.