Kjärnets Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjärnets Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Kjärnets Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2004-11-11 så skapades Kjärnets Fastigheter AB och företaget är har F-skattsedel Kjärnets Fastigheter AB har haft det sedan 2005-08-05.

Kjärnets Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-11

556670-6049 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Kjärnets Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kjärnets Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjärnets Fastigheter AB är Kjärnet, Ulf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjärnet, Lars Niclas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .