MNE Holding AB

Gävleborgs län

Information

556673-0700 är organisationsnummer för företaget MNE Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MNE Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som MNE Holding AB finns i.

MNE Holding AB har varit registrerat sedan 2004-12-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MNE Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MNE Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MNE Holding AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med MNE Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-12123 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska äga och förvalta bolag inom Internetmarknadsföring samt därmed förenliga verksamheter. Som moderbolag skall företaget ha övergripande och samordnande ansvar för dotterbolagens verksamheter, samt aktivt engagera sig i deras affärsutveckling, försäljning av det gemensamma konceptet samt utveckling av nya verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med MNE Holding AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,