Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB

Gävleborgs län

Information

Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB är ett av många företag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-31.

Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-02-24. Men sedan 2005-03-31 så har Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Björkg. 2, 827 35, Ljusdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6739383.

Ljusdal arbetar för att företag som Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva arbeten med våtrum, kakel och klinker och golvarbeten, mur och putsarbeten, betong och armering, byggentreprenad, timmerhus, finsnickerier, att köpa, försälja samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB och det är följande personer, Eriksson, Kurt Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kurt Edvin som är född 1941 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tomas Eriksson Snickarn i Ljusdal AB är 556676-7439.