Rappens Bilar och Bensin AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva bensinmack och härtill hörande verksamheter såsom handel med livsmedel, dagligvaror och reservdelar. Härtill kommer fordonsförsäljning, uthyrning av fordon samt service och reparationer av fordon, import och export av reservdelar och biltillbehör samt fordon och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rappens Bilar och Bensin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Rappens Bilar och Bensin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2005-05-21 så skapades Rappens Bilar och Bensin AB och bolaget är har F-skattsedel Rappens Bilar och Bensin AB har haft det sedan 2005-06-09.

Rappens Bilar och Bensin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-09

556680-9470 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Rappens Bilar och Bensin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Rappens Bilar och Bensin AB så går det att nå dem via telefon på 0651-33375 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rappens Bilar och Bensin AB är Rapp, Kent Fredrik Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Kent Gunnar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .