HR Motor AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och HR Motor AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och HR Motor AB är ett av dem. Statusen för HR Motor AB är att Bolaget är aktivt.

HR Motor AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-24. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som HR Motor AB ska trivas.

HR Motor AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av nya och begagnade bilar, husvagnar, motorcyklar och snöskotrar samt uthyrning av bilar och andra fordon. Bolaget ska även ha försäljning av reservdelar och biltillbehör, ävensom bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HR Motor AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är HR Motor AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med HR Motor AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-15090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HR Motor AB är Höijer, Patrick som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kent Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

HR Motor AB har 556681-0155 som sitt organisationsnummer.