Jennie Borén AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Jennie Borén AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jennie Borén AB är ett av dem. Statusen för Jennie Borén AB är att Bolaget är inaktivt.

Jennie Borén AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jennie Borén AB ska trivas.

I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva blomsterhandel samt försäljning av hudvårdsprodukter och kläder, bedriva konsultverksamhet inom inredning, trädgårdsplanering och friskvårdsverksamhet, bedriva design, tillverkning och försäljning av inredning och inredningsdetaljer samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jennie Borén AB inte är momsregistrerat.

Idag är Jennie Borén AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Jennie Borén AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-20601.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jennie Borén AB är Borén, Jennie Maria som är född 1976 och har titeln VD, Borén, Jennie Maria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjärnet, Lars Niclas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Jennie Borén AB har 556681-0189 som sitt organisationsnummer.