Träffpunkt Järvsö AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Träffpunkt Järvsö AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Träffpunkt Järvsö AB är ett av dem. Statusen för Träffpunkt Järvsö AB är att Bolaget är aktivt.

Träffpunkt Järvsö AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-20. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Träffpunkt Järvsö AB ska trivas.

I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, driva turism- och besöksanläggning, sälja hantverk och souvenirer, bedriva utställningar samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Träffpunkt Järvsö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Träffpunkt Järvsö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Träffpunkt Järvsö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4030893.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Träffpunkt Järvsö AB är Sjöberg, Lars Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Gun Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Träffpunkt Järvsö AB har 556682-1327 som sitt organisationsnummer.