Ljustech Konsult AB

Gävleborgs län

Information

556682-9148 är organisationsnummer för verksamheten Ljustech Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljustech Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Ljustech Konsult AB finns i.

Ljustech Konsult AB har varit registrerat sedan 2005-07-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljustech Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Ljustech Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljustech Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ljustech Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-16025 eller genom brev på följande adress:
SÖDRA JÄRNVÄGSGATAN 52, 827 32, Ljusdal

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och konstruktioner inom bygg- och markprojektering samt datautveckling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljustech Konsult AB och det är Olofsson, Stig Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ulla-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,