Sören Svensson Byggvaror AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Sören Svensson Byggvaror AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Sören Svensson Byggvaror AB är ett av dem. Statusen för Sören Svensson Byggvaror AB är att Bolaget är aktivt.

Sören Svensson Byggvaror AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-04. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som Sören Svensson Byggvaror AB ska trivas.

Sören Svensson Byggvaror AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggmaterial, plåtmaterial, tillverkning och försäljning av sparkar och därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sören Svensson Byggvaror AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är Sören Svensson Byggvaror AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Sören Svensson Byggvaror AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-13770.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sören Svensson Byggvaror AB är Svensson, Hans Sören som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Loo, Ingalill Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sören Svensson Byggvaror AB har 556689-5248 som sitt organisationsnummer.