Ronny Haglunds Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Ronny Haglunds Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Ronny Haglunds Åkeri AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ronny Haglunds Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-19.

Ronny Haglunds Åkeri AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-11-07. Men sedan 2006-01-19 så har Ronny Haglunds Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sånghussjön 39, 820 41, Färila. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ronny Haglunds Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-20990.

Ljusdal arbetar för att bolag som Ronny Haglunds Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ronny Haglunds Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, timmer- och anläggningstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ronny Haglunds Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ronny Haglunds Åkeri AB och det är följande personer, Haglund, Bernt Ronny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Isidorsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ronny Haglunds Åkeri AB är 556689-6394.