ByggKonsulten i Ljusdal AB

Gävleborgs län

Information

ByggKonsulten i Ljusdal AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som ByggKonsulten i Ljusdal AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ByggKonsulten i Ljusdal AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-01-27.

ByggKonsulten i Ljusdal AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-11-14. Men sedan 2006-01-27 så har ByggKonsulten i Ljusdal AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ByggKonsulten i Ljusdal AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-16050.

Ljusdal arbetar för att verksamheter som ByggKonsulten i Ljusdal AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ByggKonsulten i Ljusdal AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva projekt- och projekteringsledning, byggledning, byggnadsbeskrivningar och entreprenadbesiktning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ByggKonsulten i Ljusdal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ByggKonsulten i Ljusdal AB och det är följande personer, Jonsson, Sven Åke Melker som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kristina Ingeborg Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ByggKonsulten i Ljusdal AB är 556690-3893.