Lasse Söderlund Invest AB

Gävleborgs län

Information

Lasse Söderlund Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Lasse Söderlund Invest AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lasse Söderlund Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-04-28.

Lasse Söderlund Invest AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-04-20. Men sedan 2006-04-28 så har Lasse Söderlund Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Myra 2290, 820 40, Järvsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lasse Söderlund Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-32270.

Ljusdal arbetar för att verksamheter som Lasse Söderlund Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lasse Söderlund Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter ävensom bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, processtyrning och effektivisering inom tillverkande industri samt uthyrning av industrimaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lasse Söderlund Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lasse Söderlund Invest AB och det är följande personer, Söderlund, Lars-Åke som är född 1972 och har titeln VD, Söderlund, Lars-Åke som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Barbro Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lasse Söderlund Invest AB är 556702-3030.