CaVa Produktion AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av tjänster, program och service inom kulturområdet och turism såsom förmedling av artister och program, arrangera konsertverksamhet och kulturevenemang såväl inom landet som utomlands samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CaVa Produktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är CaVa Produktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2006-12-21 så skapades CaVa Produktion AB och bolaget är har F-skattsedel CaVa Produktion AB har haft det sedan 2007-01-18.

CaVa Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556718-4568 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusdal.

Just nu är CaVa Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med CaVa Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 070-6886876 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom CaVa Produktion AB är Hedberg, Cajsa Ulla-Carin Susanna som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Liv Christina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .