Järvsö Arena AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Järvsö Arena AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Järvsö Arena AB är ett av dem. Statusen för Järvsö Arena AB är att Bolaget är aktivt.

Järvsö Arena AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-28. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Järvsö Arena AB ska trivas.

Järvsö Arena AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation av idrottshall, förvalta, driva och bedriva uthyrning av idrottshall samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järvsö Arena AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Järvsö Arena AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Järvsö Arena AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-40701.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Angelryd, Mikael Göran.

De som är på något sätt har med Järvsö Arena AB är Angelryd, Mikael Göran som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönholm, Marko Tapani som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Tony Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Silén, Nils Jakob som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Järvsö Arena AB har 556727-2520 som sitt organisationsnummer.