A Svets & Mek AB

Gävleborgs län

Information

A Svets & Mek AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som A Svets & Mek AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

A Svets & Mek AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-08-09.

A Svets & Mek AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-07-11. Men sedan 2007-08-09 så har A Svets & Mek AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pampv. 4, 820 41, Färila. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A Svets & Mek AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-23307.

Ljusdal arbetar för att verksamheter som A Svets & Mek AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A Svets & Mek AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva metallegoarbeten, reparationer av maskin och fordonsdetaljer, stålstomsbyggnationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A Svets & Mek AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A Svets & Mek AB och det är följande personer, Öhrn, Jan Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrn, Jan Oskar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A Svets & Mek AB är 556734-6076.