Värmevent i Ljusdal AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom VVS samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värmevent i Ljusdal AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Värmevent i Ljusdal AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 2007-11-01 så skapades Värmevent i Ljusdal AB och företaget är har F-skattsedel Värmevent i Ljusdal AB har haft det sedan 2008-01-17.

Värmevent i Ljusdal AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-17

556741-7463 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Värmevent i Ljusdal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Värmevent i Ljusdal AB så går det att nå dem via telefon på 0651-15750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värmevent i Ljusdal AB är Högberg, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln VD, Högberg, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlind, Lars Axel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rolfhamre, Sten Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.