Säljesta Bil & Svets

Gävleborgs län

Information

Säljesta Bil & Svets hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Säljesta Bil & Svets finns. I Ljusdal så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Säljesta Bil & Svets tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Säljesta Bil & Svets har haft sedan 1996-01-01. Säljesta Bil & Svets har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Säljesta Bil & Svets så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-23350.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Säljesta Bil & Svets har idag 560608-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Säljesta Bil & Svets

Reparera motorfordon, samt sälja reservdelar och tillbehör.

I Säljesta Bil & Svets så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorsell, Sten Roland som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .