PO Verkstads Tjänst

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och PO Verkstads Tjänst är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PO Verkstads Tjänst är ett av dem. Statusen för PO Verkstads Tjänst är att Bolaget är aktivt.

PO Verkstads Tjänst är ett Enskild firma och skapades 1989-01-02. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PO Verkstads Tjänst ska trivas.

PO Verkstads Tjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lego- och reparationsarbeten samt bilreparationer m m

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PO Verkstads Tjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är PO Verkstads Tjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med PO Verkstads Tjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-6621844.

.

De som är på något sätt har med PO Verkstads Tjänst är Olsson, Pär Ove som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PO Verkstads Tjänst har 580504-XXXX som sitt organisationsnummer.