Leif C Magnusson Entreprenad & Transport

Gävleborgs län

Information

Leif C Magnusson Entreprenad & Transport är en verksamhet som finns i Ljusdal. I Leif C Magnusson Entreprenad & Transport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Leif Christer som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif C Magnusson Entreprenad & Transport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leif C Magnusson Entreprenad & Transport på telefon .

Entreprenad och transport, dumpertransporter.

Idag är Leif C Magnusson Entreprenad & Transport av bolagstypen Enskild firma.

Leif C Magnusson Entreprenad & Transport är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leif C Magnusson Entreprenad & Transport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leif C Magnusson Entreprenad & Transport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan -0001-11-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif C Magnusson Entreprenad & Transport så är det följande:

Leif C Magnusson Entreprenad & Transport har 590111-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.