Eckas Skogsmaskiner

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ljusdal och Eckas Skogsmaskiner är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Eckas Skogsmaskiner är ett av dem. Statusen för Eckas Skogsmaskiner är att Bolaget är aktivt.

Eckas Skogsmaskiner är ett Enskild firma och skapades 1987-04-06. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eckas Skogsmaskiner ska trivas.

Eckas Skogsmaskiner är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Skogsavverkning med processor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eckas Skogsmaskiner är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Eckas Skogsmaskiner och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Eckas Skogsmaskiner så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-63040.

.

De som är på något sätt har med Eckas Skogsmaskiner är Ericsson, Lars-Erik Gunnar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Eckas Skogsmaskiner har 590520-XXXX som sitt organisationsnummer.