Nore Svamp & Media

Gävleborgs län

Information

Nore Svamp & Media är ett av många företag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Nore Svamp & Media finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nore Svamp & Media är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Nore Svamp & Media som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1996-09-03. Men sedan 1996-01-01 så har Nore Svamp & Media varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nore Svamp & Media så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-16930.

Ljusdal arbetar för att företag som Nore Svamp & Media ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nore Svamp & Media. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Utbildning, kursverksamhet och handel med svamp och svampprodukter. konsultservice för turism- och restaurangverksamhet med tema natur och svamp. journalistik, redaktionella tjänster, text och foto.

Firmatecknare för Nore Svamp & Media är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nore Svamp & Media och det är följande personer, Eriksson, Karin Annika som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nore Svamp & Media är 590809-XXXX.